+31(0)368412508
info@cyberleds.com

Uw trappengat nu veiliger & mooier met traptrede ledverlichting.

Uitblinken, belichten en gezien worden! CyberLEDs Signs

Uw trappengat nu veiliger & mooier met traptrede ledverlichting.

CYBERLEDS – TRAPTREDE LEDVERLICHTING

Verander je trap in een eyecatcher met CYBERLEDS traptredeverlichting
Iedereen creëert graag een mooie sfeer in huis. De woonkamer, badkamer en keuken zijn stuk voor stuk kamers waar mensen graag wat extra’s doen om deze ruimtes wat meer naar voren te laten komen, en waarom ook niet? Toch is er één ruimte die vaak over het hoofd wordt gezien als het op het creëren van sfeer aankomt; de trap.

Het trappengat wordt door veel mensen gezien als een van de saaiere ruimtes in huis en vandaar dat er ook niet vaak naar wordt omgekeken. Toch is de trap een van de ruimtes in huis die je het vaakst betreedt en die, afhankelijk van de bouw van je huis, meteen bij binnenkomst te zien is. Gelukkig zijn er verschillende mogelijkheden om je trap ook te laten shinen! Neem bijvoorbeeld traptredeverlichting, een mooie manier om je trap naar voren te laten komen.

SFEER IN HET TRAPPEGAT

Met CYBERLEDS traptreden verlichting is het een fluitje van een cent om dat saaie, ouderwetse trappegat om te toveren tot een van de hoogtepunten van uw huishouden. Afhankelijk van je keuze verlicht je je trap in een mooie warmwitte, spierwitte of zelfs blauwe kleur. Je zult meteen merken dat er een hele nieuwe sfeer te bekennen is in je trappegat.
Het is niet langer die saaie ruimte die je nooit opvalt, nee, je trappengat is nu een echte eyecatcher waar je graag komt. Ook je gasten zal opvallen hoe mooi de trap er in een keer bij ligt. Naast dat traptrede ledverlichting de sfeer in je trappengat met een factor 10 verhoogt, is het ook nog eens extra veilig en functioneel…

CYBERLEDS TRAPTREDE LEDVERLICHTING : FUNCTIONEEL EN VEILIG!

Zoals hierboven al aangegeven is trap ledverlichting naast sfeerverhogend ook nog eens functioneel en veilig. Met traptrede ledverlichting kunt u bijvoorbeeld altijd zien waar u loopt en mist u nooit meer een trede! Ook wanneer u kleine kinderen in huis heeft is het fijn om te weten dat ook zij altijd kunnen zien waar ze hun voetjes neerzetten. Daarnaast is er nog het rondslingerende speel- en wasgoed dat je nu niet meer over het hoofd ziet. Kortom: wil je graag de sfeer in het trappengat verhogen, een stuk meer veiligheid creëren én het milieu sparen?CYBERLEDS traptrede ledverlichting is dan het ideale product voor jou!

Geef een reactie