+31(0)610082627
info@cyberleds.com

TRAPTREDE- LEDVERLICHTING

Uitblinken, belichten en gezien worden! - CYBERLEDS

Traptrede-ledverlichting
veranderd je saaie trapopening in een mooi en veilig verlichte ruimte.

Iedereen creëert graag een mooie sfeer in huis. De woonkamer, badkamer en keuken zijn stuk voor stuk kamers waar mensen graag wat extra’s doen om deze ruimtes wat meer naar voren te laten komen, en waarom ook niet? Toch is er één ruimte die vaak over het hoofd wordt gezien als het op het creëren van sfeer aankomt; de trap.
De trapopening wordt door veel mensen gezien als een van de saaiere ruimtes in huis en vandaar dat er ook niet vaak naar wordt omgekeken. Toch is het trapgat een van de ruimtes in huis die je het vaakst betreedt en die, afhankelijk van de bouw van je huis, meteen bij binnenkomst te zien is. Gelukkig zijn er verschillende mogelijkheden om je trap ook te laten shinen! Neem bijvoorbeeld traptrede led verlichting, een mooie manier om je trap naar voren te laten komen.

SFEER IN HET TRAPGAT

Met traptrede ledverlichting is het een fluitje van een cent om dat saaie, ouderwetse trapgat om te toveren tot een van de hoogtepunten van uw huishouden. Afhankelijk van je keuze verlicht je je trap in een mooie warm witte, spier witte of zelfs blauwe kleur. Je zult meteen merken dat er een hele nieuwe sfeer te bekennen is in je trapopening.
Het is niet langer die saaie ruimte die je nooit opvalt, nee, je trapopening is nu een echte eyecatcher waar je graag komt. Ook je gasten zal opvallen hoe mooi de trap er in een keer bij ligt. Naast dat traptrede ledverlichting de sfeer in je trapgat met een factor 10 verhoogt, is het ook nog eens extra veilig en functioneel…

FUNCTIONEEL EN VEILIG!

Zoals hierboven al aangegeven is traptrede led-verlichting naast sfeerverhogend ook nog eens functioneel en veilig. U kunt bijvoorbeeld altijd zien waar u loopt en mist u nooit meer een trede! Ook wanneer u kleine kinderen in huis heeft, is het fijn om te weten dat ook zij altijd kunnen zien waar ze hun voetjes neerzetten. Daarnaast is er nog het rondslingerende speel- en wasgoed dat je nu niet meer over het hoofd ziet. Kortom: wil je graag de sfeer in het trapgat verhogen, een stuk meer veiligheid creëren én het milieu sparen? CYBERLEDS ledverlichting is het ideale product voor jou!

Onze traptrede ledverlichting installaties wordt afgeleverd met een RF afstandbediening/dimmer. (signaal gaat dwars door muren)
(standaard dimstanden 100%, 50%, 25% of per stap)

CYBERLEDS:
* Hebben de mooiste speciaal geselecteerde lichtkleur.
* 5 jaar garantie op de LEDs !

Vraag aan je traprenovatie bedrijf naar CYBERLEDS traptredeledverlichting en verzeker jezelf van de beste keus.