+31(0)610082627
info@cyberleds.com

MODE

Uitblinken, belichten en gezien worden! - CYBERLEDS

MODE

Voor veel mode-ontwerpers is het gebruik van digitale fabricagetechnieken nog een onbekend terrein, terwijl onze technieken zoveel te bieden hebben. Een lasersnijder is het ideale hulpmiddel om complexe patronen uit stoffen te snijden. Een 3D printer creëert unieke accessoires, one-off’s, die met andere technieken onmogelijk te maken zijn. De mogelijkheden zijn eindeloos:

  • Lasersnijden van patronen uit alle soorten stoffen. De lasersnijder maakt een snijlijn door ofwel materiaal weg te branden (bij natuurlijke stoffen als katoen en leer) ofwel door materiaal weg te smelten (bij synthetisch materialen). Over het algemeen levert het lasersnijden van synthetische stoffen beter resultaten op, de snijranden van natuurlijke stoffen zullen wat bruin verkleuren en kunnen een beetje afgeven.
  • Lasergravures van logo’s patronen of teksten, met name op natuurlijke stoffen als leer.
  • De basis voor het uitsnijden is een 2D bestand. We kunnen u helpen bij het aanmaken van een dergelijk bestand. Met onze achtergrond als product en grafisch ontwerpers denken we graag mee!

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden, mail ons.

U kunt ook altijd even binnenlopen om stoffen langs te brengen voor het uitvoeren van testjes. Per materiaal is het altijd even zoeken naar de juiste snij instellingen om tot een zo goed mogelijk resultaat te komen. Inmiddels hebben we veel ervaring hierin en soms vraagt het wat creativiteit om tot het gewenste resultaat te komen. We werken met top machines en daarmee gewend om aan de hoge eisen van kwaliteit te voldoen.