CyberLEDs kindernachtlampjes

LED kindernachtlampje: een goede nachtrust voor iedereen
Als ouders geef je je kind graag een veilig gevoel. Ook ‘s nachts en dan bij voorkeur als je kindje in zijn of haar eigen bedje ligt. Veel kinderen vinden het echter een beetje griezelig om alleen in het donker te liggen en hierdoor houden zij zichzelf bewust, maar ook onbewust, wakker. Dit verstoort niet alleen de nachtrust van de kinderen, maar ook die van de ouders. Een nachtlampje biedt meestal wel uitkomst. Kindernachtlampjes ontzorgen ouders tijdens het in slaap komen en in slaap houden van kinderen. En dimbare LED nachtlampje geeft jouw kindje een veilig gevoel. Een herkenbaar oriëntatie punt van verlichting in het “enge” donker… 

De meeste originele nachtlampjes
Van veraf een prachtig glimmend 3D design nachtlampje. Van dichtbij, een technologische wonder. De LEDs stralen licht in een prachtige laser gesneden plexiglas 3D vorm. Dit creëert een 3D stereoscopische effect dat iedereen versteld laat staan. De CyberLEDs nachtlampjes kunnen ook met elk gewenste afbeelding voor u gemaakt worden!

Herkenbare kwaliteit 
Met een CyberLEDs nachtlampje in de slaapkamer, voelt je kind zich minder alleen tijdens het in slaap vallen. Een gewone nachtlamp spreekt niet sterk tot de verbeelding, het 3D model wel. Dat is dan ook direct één van de voordelen.

Iedereen onthoudt het
Verbaas al je vrienden, familie en kennissen met deze unieke vorm van nachtverlichting. Deze nachtverlichting is een unieke en trendy stijl die veel karakter zal toevoegen aan je huis.

Productbeschrijving 
Het LED nachtlampje is geheel van plexiglas vervaardigd en heeft een wattage van ca 0,4 W en een voltage van 5 V. De lamp is voorzien van LED technologie. Dit biedt meer dan 50,000 uur aan helder licht en is even energie efficiënt als dat het mooi is. Het nachtlampje heeft een gewicht van 186g en de afmetingen zijn 15x20CM.

Verkrijgbaar in de lichtkleuren wit, warm wit, blauw , rood, groen, amber of RGB multikleuren met veel verschillende standen.

Dimbaar om de juiste slaapsfeer te creëren  
Hoewel de lichtbron is voorzien van led licht, kun je door de verschillende kleuren en dimstanden een nog betere licht intensiteit bewerkstelligen. Een rood lampje geeft immers een heel andere verlichting dan een gele of groene kleur. Je kunt hier ook bepaalde afspraken aan “hangen”. Bijvoorbeeld: bij geel of blauw komt mamma of pappa nog een keertje kijken, maar bij groen is het echt tijd om te gaan slapen. Het feit dat je je kind nog een beetje speling geeft, geeft voor je kindje vaak al een voldoende veilig gevoel om zich voor te bereiden op het slapen. En zeg eerlijk, een 3D led lampje in je slaapkamer staat toch ook veel leuker en fijner dan een kille stopcontactlampje?

Wat zit erbij?
1x Plexiglas plaat
1x Plexiglas Basis
1x USB kabel

CyberLEDs.com nachtlampjes kenmerkt zich door:
– Gespecialiseerd in ledverlichting.
– Alle nachtlampen worden goed gecontroleerd voor verzending.
– 24-7 bereikbaar staan wij voor je klaar.
– Altijd 14 dagen retourrecht.

Nu verkrijgbaar bij CyberLEDs

Uw trappengat nu veiliger & mooier met CyberLEDs – traptreden verlichting doe het zelf set

CYBERLEDS – TRAPTREDEN LEDVERLICHTING

Verander je trap in een eyecatcher met CyberLEDs traptredenverlichting
Iedereen creëert graag een mooie sfeer in huis. De woonkamer, badkamer en keuken zijn stuk voor stuk kamers waar mensen graag wat extra’s doen om deze ruimtes wat meer naar voren te laten komen, en waarom ook niet? Toch is er één ruimte die vaak over het hoofd wordt gezien als het op het creëren van sfeer aankomt; de trap.

Het trappengat wordt door veel mensen gezien als een van de saaiere ruimtes in huis en vandaar dat er ook niet vaak naar wordt omgekeken. Toch is de trap een van de ruimtes in huis die je het vaakst betreedt en die, afhankelijk van de bouw van je huis, meteen bij binnenkomst te zien is. Gelukkig zijn er verschillende mogelijkheden om je trap ook te laten shinen! Neem bijvoorbeeld traptredenverlichting, een mooie manier om je trap naar voren te laten komen.

SFEER IN HET TRAPPENGAT MET CYBERLEDS TRAPTREDEN VERLICHTING

Met CYBERLEDS traptreden verlichting is het een fluitje van een cent om dat saaie, ouderwetse trappengat om te toveren tot een van de hoogtepunten van uw huishouden. Afhankelijk van je keuze verlicht je je trap in een mooie warmwitte, spierwitte of zelfs blauwe kleur. Je zult meteen merken dat er een hele nieuwe sfeer te bekennen is in je trappengat.
Het is niet langer die saaie ruimte die je nooit opvalt, nee, je trappengat is nu een echte eyecatcher waar je graag komt. Ook je gasten zal opvallen hoe mooi de trap er in een keer bij ligt. Naast dat traptreden ledverlichting de sfeer in je trappengat met een factor 10 verhoogt, is het ook nog eens extra veilig en functioneel…

CYBERLEDS TRAPTREDEN LEDVERLICHTING : FUNCTIONEEL EN VEILIG!

Zoals hierboven al aangegeven is traptreden ledverlichting naast sfeerverhogend ook nog eens functioneel en veilig. Met traptreden ledverlichting kunt u bijvoorbeeld altijd zien waar u loopt en mist u nooit meer een trede! Ook wanneer u kleine kinderen in huis heeft is het fijn om te weten dat ook zij altijd kunnen zien waar ze hun voetjes neerzetten. Daarnaast is er nog het rondslingerende speel- en wasgoed dat je nu niet meer over het hoofd ziet. Kortom: wil je graag de sfeer in het trappengat verhogen, een stuk meer veiligheid creëren én het milieu sparen? traptreden ledverlichting is het ideale product voor jou!