+31(0)610082627
info@cyberleds.com

AWARDS

Uitblinken, belichten en gezien worden! - CYBERLEDS

Bent u op zoek naar een unieke award, bokaal of prijs? Veel wat er in de markt wordt aangeboden is standaard en onpersoonlijk.

CYBERLEDS ontwerpt en maakt voor u iets zeer bijzonders, persoonlijks en duurzaam. Met verschillende technieken zoals computergestuurd frezen, lasersnijden en graveren die we in huis hebben komen we iedere keer tot mooie resultaten en tevreden klanten. Onze technieken stellen ons in staat om maatwerk te leveren, niet alleen voor een enkele stuks, maar ook voor een grote serie.

Veel bedrijven en organisaties houden wel eens (interne) verkiezingen, prijsvragen of competities. Van “Medewerker van de maand” tot “Beste Boek, Film of Toneelstuk”. Een standaard metalen bokaal met gravure is een optie, maar een op maat gelaserde plexiglas led ontwerp is natuurlijk veel leuker. We bieden een breed scala aan mogelijke lasergesneden vormen, en voor ieder budget. Heeft u interesse, neem dan contact met ons op.

Kawasaki wire frame
Kawasaki wire frame

ONTWERP

Het ontwerp van de award kan op verschillende manieren tot stand komen. Wellicht heeft u al een leuk idee, maar anders bieden een logo, onderwerp of de gelegenheid ons genoeg inspiratie om tot een ontwerp te komen. Indien gewenst kunnen we meerdere ontwerpen maken, voor u om de mooiste en best passende uit te kiezen.

FABRICAGE

Met name de complexiteit en grootte van de award of prijs zijn bepalend voor de kosten. Vaak werken we op basis van een vastgesteld budget en werken toe naar een goede prijs-kwaliteit verhouding. Het 3D frezen en lasersnijden bieden elk hun eigen unieke mogelijkheden, voor ons de kunst om hier zo goed mogelijk gebruik van te maken. We hebben veel terugkerende klanten die een jaar later opnieuw een award nodig hebben. Dat is geen enkel probleem, we berekenen dan puur de kosten voor het maken van de award.